24 часа

OFFNews

frognews.bg

Rss

VESTI.bg

www.klassa.bg

Днес+

Actualno.com

Actualno.com - образование

Факти

Novinite.bg

Няколко думи от автора...

  • Веднага трябва да кажа, че всяко презареждане на сайта струва около 20 мегабайта трафик. Не може и да се очаква друго, понеже извличам RSS-информация от поне 54 различни информационни източника. В смисъла на горното - не е желателно да влизате тук, ако имате малко трафик на телефона или пък компютърът ви е "лабаф"!
  • Левите две плуващи приставки извличат 50 единици информация от най-активните информационни сайтове, сортират я по дата и час и я предоставят започвайки от най-прясната. Не съм включил "Труд", защото изглежда един и същ човек работи за двата сайта (Труд и 24 часа) и еднакви информации излизат едновременно и на двата.
  • Някои поредици информации нямат умалени изображения, примерно "Стандарт", защото самите източници не предоставят картинки с цел по-висока скорост и пестене на трафик.
  • Има доста големи информационни сайтове, които не са включени. Не, че не ги искам, но те просто не позволяват RSS-достъп. Трябва да си ги отворите и да им погълнете рекламите... Няма избор.
  • И последно - най-долу под чертата оставих спорта, регионалните издания и компютърните сайтове. Скоро обаче установих, че има безброй спортни сайтове, много от които са строго специализирани за орделните спортове. Ако Калоян Кюркчиев реши да помага и ги разпредели по брандове (спортове) може да се появи сайт подобен на този, само че само за спорт... Жълтите вестници забравих и още не съм решил какво да ги правя ;-))
  • Губете си времето...                                Ст. Борджуков

Читанка OPDS